Pindarotsjes Triple Chocolate
Bijgewerkt op: 1 aug. 2021
Mmm pindarotsjes! Mijn grote verslaving. Ik kocht ze altijd bij de Jamin, maar dat gaat uiteindelijk oplopen. Dat is zonde, want je maakt er binnen een paar minuten tientallen zelf.
Ingrediënten:
❀ 300 gr. pinda's
❀ 200 gr. chocoladereep
Bereidingswijze:
1. Breek de chocoladereep in blokjes en smelt de chocolade au-bain-marie
2. Als de chocolade gesmolten is haal je deze van het vuur en voeg je de pinda's toe
↬ TIP: voeg genoeg pinda's toe tot je mooie rotsjes kan vormen
3. Pak 2 kleine lepeltjes en schep met de ene lepel een flinke schep van het mengsel uit de kom en schraap dit met de andere lepel er vanaf op een met bakpapier beklede bakplaat
↬ Feitje: je kan er tientallen per keer maken!
4. Zet de bakplaat in de koelkast en laat zo'n 20 min afkoelen. Check wel even of ze hard genoeg zijn.
Comments