top of page
Zoeken
Foto van schrijverCarrera Vroegop

Regenboogslof

Bijgewerkt op: 1 aug. 2021

Ingrediënten:

Deeg Fruit

❀ 250 gr bloem ❀ Aalbessen

❀ 2 tl bakpoeder ❀ Mandarijn

❀ 180 gr boter, op kamertemperatuur ❀ Banaan

❀ 100 gr suiker ❀ Kiwi

❀ 80 gr donkerbruine basterdsuiker ❀ Blauwe bessen

❀ 1 eidooier ❀ Frambozen

❀ 1 citroen [rasp]

❀ 0,5 tl zout


Bereiding:

  1. Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot je er een samenhangende bal van kunt maken

  2. Verpak het deeg in huishoudfolie en laat het minimaal 1 uur rusten in de koelkast

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C boven- en onderwarmte en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  4. Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een dikte van 1 cm en steek met een ingevette sloffenring een deegplak uit het deeg

  5. Bak de sloffen in 25 minuten gaar

  6. Verwijder de sloffenring direct na het bakken en laat de sloffen afkoelen.

  7. Snijd al het fruit en decoreer de slof hiermee


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page