Regenboogslof
Bijgewerkt op: 1 aug. 2021
Ingrediënten:
Deeg Fruit
❀ 250 gr bloem ❀ Aalbessen
❀ 2 tl bakpoeder ❀ Mandarijn
❀ 180 gr boter, op kamertemperatuur ❀ Banaan
❀ 100 gr suiker ❀ Kiwi
❀ 80 gr donkerbruine basterdsuiker ❀ Blauwe bessen
❀ 1 eidooier ❀ Frambozen
❀ 1 citroen [rasp]
❀ 0,5 tl zout
Bereiding:
Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot je er een samenhangende bal van kunt maken
Verpak het deeg in huishoudfolie en laat het minimaal 1 uur rusten in de koelkast
Verwarm de oven voor op 180 °C boven- en onderwarmte en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een dikte van 1 cm en steek met een ingevette sloffenring een deegplak uit het deeg
Bak de sloffen in 25 minuten gaar
Verwijder de sloffenring direct na het bakken en laat de sloffen afkoelen.
Snijd al het fruit en decoreer de slof hiermee
Comments